FullSizeRender (2)

10:01

Adevăr, frumusețe, iubire. Nu trebuie căutate.

Ele sunt deja într-o pădure înaltă, tăcută, unde vrei să te reîntorci, unde vrei să te transformi într-un fir de iarbă, într-o frunză, și să fii recunoscător pentru asta.

Ele sunt deja într-un cântec care umple. Inima, camera, spațiul mic al mașinii tale care merge pe autostradă noaptea și unde dansezi singur într-un mod ciudat, mișcând pe rând mâinile și picioarele astfel încât să ții volanul și pedalele.

Ele sunt deja pe o plajă pustie într-o insulă îndepărtată, dimineața la șase, când soarele te luminează din spate și tu mergi printre ierburi înalte și resturi aduse de apă, te gândești ca totul este tot și toate sunt în tot și plângi puțin.

Ele sunt deja într-un salt deasupra apei în lumina lunii.

Ele sunt deja într-un cer mărginit de vârfuri de brazi pe care cad stele și la care te uiți de jos, de lângă un foc de tabără, bând vin roșu din pahare de cristal cu toc și ascultând muzică de jazz.

Ele sunt deja pe o cărare ce urcă printre vițe de vie deasupra mării, cu soarele care apune alb în munți și cu doi brazi care și-au pierdut cetina dar care stau martori că frumusețea, iubirea și adevărul sunt pe rând în același loc fiind, în același timp, același lucru.

IMG_4502

Comments

comments

Publicat de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>